Çikolata şelalesi – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Çikolata şelalesi yeniden yorumlandı 🙂 Evet olması gerekenden 2-3 dakika daha fazla pişirirseniz ve üst tavada pişirirseniz dolgun bir kek gibi oluyor, içindeki çikolata yumuşak kalıyor ve doymuyorsunuz. ondan…

çikolatalı şelale tarifi malzemeler

    1 paket hazır çikolata 2 yumurta 1 yemek kaşığı sıvıyağ

Çikolatalı şelale tarifi nasıl yapılır?

Paket içerisinde 4 adet alüminyum fırın tepsisi, bir kutu çikolata sosu ve un karışımı bulunmaktadır. Küçük kaseleri sıvıyağ ile güzelce yağlayın. Bir kapta suyu kaynatın ve içine bir paket sırlı çikolatayı açmadan atarak iyice yumuşatın. Fırını 230 dereceye ayarlayın. Unlu karışımı bir kaba alın ve 2 adet yumurtayı ekleyerek çırpın, krema poşetini açıp ekleyin ve tekrar karıştırın. 10 dakika pişirin ve süt ile ılık servis yapın 🙂

Not: Çok kabarmaması ve içinin daha yumuşak olmasını istiyorsanız fırının alt kısmında 8-10 dakika pişirilmelidir. pişir onu

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın