Çikolata Soslu Alman Pastası – En Sevdiğim Yemek

Alman Çikolatalı Çorbalı Kek tarifine başlarken öncelikle tüm hamur malzemeleri karıştırılır ve kulak gibi yumuşak bir hamur elde edilir.

Hamuru sıcak bir yerde saklayın. Şişip iki katına çıkınca cevizden biraz daha büyük olur ve alınır ve sarılır.

Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin. 200 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirin.

Krema için vanilya ve krem ​​şanti hariç tüm malzemeler karıştırılıp pişirilir.

5 dakika piştikten sonra muhallebinin üzeri kapatılıp çırpılır ve vanilya eklenir, soğuyunca krem ​​şanti eklenip çırpılır.

Üstte: 1 paket bitter çikolatayı benmari usulü eritin.

Pişen ekmek soğuyunca ikiye ayrılır.

Ortasına krema konur.

Üzerlerine benmari usulü eritilmiş çikolata dökülerek servis edilir.

Alman Çikolatalı Çorba Kek hazır.

Afiyet olsun…

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın