medyauzmani.com

Çikolatalı Çiseleyen Kek – Tatlılarım

Merhaba arkadaşlar, her zamanki gibi şeker ve yumurtayı çırparak Çikolata Damla Nişastalı Kek yapmaya başladık.

Daha sonra sıvı ve katı malzemeleri kekimize ekleyip güzel bir kek hamuru elde edin, bir su bardağı su alın ve kakaoyu ekleyip çırpın.

Un ile yağlanmış kek kalıbına kek çamurunu döküyoruz ve kakaolu muhallebiyi döküyoruz.

160-170°C önceden ısıtılmış fırında pişiriyoruz.

Biraz sıcak olduğunda sıcak bir çay veya kahve keyfi yapıyoruz 😊

Yapabilenlere geçmiş olsun 🤚

Destek olmayı unutmayın lütfen arkadaşlar ❤️

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın