Çikolatalı muhallebi dilimleri

Çikolatalı Muhallebi Dilimleri Tarifi Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 6 yemek kaşığı nişasta
  • 6 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 1 çay kaşığı tereyağı
  • 1 kutu çikolata

Çikolatalı muhallebi dilimleri tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Tüm malzemeleri tencereye alın ve pürüzsüz bir kıvam alana kadar tel çırpıcı ile karıştırın. Tencereyi ocağa alıp kaynayana kadar karıştırarak pişirmeye devam ediyoruz.
  2. Tencerenin altını kapatın, kutu çikolata ve tereyağını ekleyip karıştırın. Mini borschumu ıslatıp suyunu süzdükten sonra muhallebiyi çıkartıyoruz.
  3. Puding oda sıcaklığına gelince üzerini streç film ile kapatıp buzdolabına kaldırın.
  4. En az üç saat bekleyip servis tabağına ters çevirerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Çikolatalı muhallebi dilimi tarifi

  • tatlı tarifi
  • çikolata
  • dilimlenmiş
  • puding
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

düğün pastası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın