Sirke, su, zeytinyağı, tereyağı bir kapta karıştırılır.
Yulaf unu eklenir, kontrollü dökme çok zor olmaz.
İyice ovalayalım.
Tuz eklenir. Daha sonra susam, çörek otu, keten tohumu, ay çekirdeği eklenip tekrar kontrol edilir. Hamurumuz hazır.
Hamurdan fındık parçalarına ayrılır. Uzun ince rulolar yapılır.
Yağlanmış tepsiye sıralayın. 180 C de pişirilir.
Kırmızı olmasını istiyorsanız fırında süreyi artırabilirsiniz. kontrollü bir şekilde
Çıtır çıtır atıştırmalıklarımız hazır.
Gurme dostlarım için beyaz unsuz nefis bir tarif.
Sabah çayının yanına iyi gider. Kesinlikle deneyin.
Herşey gönlünce olsun
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]