/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Elmalı Çıtır Kurabiye Tarifi Malzemeler
- 250 gram margarin
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 3 su bardağı un
- 1 poşet kabartma tozu
- 1 paket vanilya
iç harç için
- 4 sarı elma
- 1 kırmızı elma
- 1 yemek kaşığı tarçın
- 3 yemek kaşığı toz şeker
Elmalı Çıtır Kurabiye Tarifi nasıl yapılır?
- Öncelikle rendelenmiş elma, tarçın ve şekeri küçük bir tencereye alıp orta ateşte suyunu çekene kadar pişirin ve soğumaya bırakın.
- Hamuru için geniş bir kaba margarin, süt, pudra şekeri, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyin ve margarin elinize yapışmayacak şekilde eriyene kadar yoğurun.
- Hamuru biraz un ile tezgahta açın ve merdane veya merdane yardımıyla açın. Daha sonra bir bardak su veya bir çay bardağı yardımıyla hamuru güzelce kesin. Küçük oldukları için bir bardak su ile parçalara ayırdım.
- 1 tatlı kaşığı soğuyan elma püresini geniş kısımların üzerine yayın ve eşit şekilde dağıtın. Daha sonra mantı gibi sadece bir tarafını birleştirin.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Üstü kızartıldığında yiyebilirsiniz. İlk ısı geçtikten sonra yüzünüze pudra şekeri serpebilirsiniz. Afiyet olsun.
Fotoğraflı çıtır elmalı kurabiye tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
doğranmış elmalı kurabiye tarifi
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]