Kızarmış tavuk ve sosu yapmak için tavuk göğsünü uzunlamasına marine edin.
Tüm sos malzemelerini derin bir kapta karıştırın, doğranmış tavukları ekleyin ve iyice karıştırın.
Daha sonra 4 saat buzdolabında bekletin.1 gece beklerse çok lezzetli olur ve en iyi sonuç alınır.
Daha sonra bir teflon tavaya 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ koyun, unu içine tavukları koyun, fazla undan silkeleyin, iki tarafını da kızartın ve tekrar kızgın ateşe alıp sıcak servis yapın.
Çıtır Tavuk ve Çorba hazır.
Afiyet olsun.
Bu sefer salça kullanmadım o yüzden rengi bu şekilde. Dilediğiniz baharatları arttırıp azaltabilirsiniz.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]