Çıtır Tuzlu Turta


Çıtır Tuzlu Turta Tarifi Malzemeler

  • 1 su bardağı ayçiçek yağı
  • 1 kutu ghee
  • Bir bardak sudan bir parmağını kaybetmek
  • 1 poşet kabartma tozu
  • Yarım çay kaşığı sirke
  • 2 çay kaşığı tuz
  • mümkün olduğunca doğru

yukarı;

  • Yoğurt ve lor

Çıtır çıtır tuzlu börek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Margarin, sıvı yağ, su, kabartma tozu, sirke ve tuzu karıştırın.
  2. Margarin karışana kadar ovun.
  3. Sonra yavaş yavaş unu ekleyin.
  4. Kekimizi yapıyoruz, üzerine yoğurt ve lor sürüyoruz ve önceden ısıtılmış fırında 180 derecede pişene kadar bekliyoruz. Afiyet olsun :).

Fotoğraflı çıtır tuzlu pasta tarifi

  • tatlı tarifi
  • Ölmek
  • makarna
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • tuzlu
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Kremalı somonlu makarna tarifi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın