Çoban Kızartması Nasıl Yapılır – Tariflerim

Kavrulmuş Çoban Tarifi için,

Küp şeklinde doğradığımız etleri yıkayıp düdüklü tencereye koydum.

Biraz sıvı yağ ekleyip güzelce kavurdum.

Kendi sıvısını bırakınca düdüklü tencerenin kapağını kapatın.

30 dk. Kısık ateşte pişirdim.

Kapağı açtıktan sonra kızartmaya devam ettim.

Arpacık soğanı, yeşil biberi ve sarımsağı doğradım ve ekledim.

10 dk. Ben bu şekilde kuruttum.

Domates ve doğranmış domatesleri ekledim.

Tuz, karabiber, kekik ve tereyağını ekleyip iyice soteledim.

Çoban rostosu hazır.

Afiyet olsun!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın