En İyi Mandalina Tatlısı Tarifini almak için önce mandalinaları soyup küçük bir kaseye koyarak başlayalım.
Su ekleyin ve on beş dakika pişirin. Blenderden geçirip şekeri ekleyelim.
Nişastayı ve yarım bardak suyu açıp tencereye ekleyelim.
Kıvam alana kadar pişirelim, karıştıralım ve altını kapatalım.
Silikon kalıbımızı ıslatıp içine sosumuzu dökelim, buzdolabına kaldıralım, bir gün bekletelim.
Daha sonra buzluktan çıkarıp her iki tarafını hindistan cevizine bulayın.
Sabah çikolatasını benmari usulü eritip küçük bir poşete koyup ucunu kesip tatlımızın üzerine sıkalım.
Üzerini güzel çikolatalarla süsleyelim.
Çok Faydalı Mandalina Tatlıları servise hazır.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]