çok pratik kısır

Çok pratik iksir tarifi malzemeleri

  • 1 su bardağı kuru bulgur
  • 1 çay kaşığı zeytinyağı veya bitkisel yağ
  • Bir demet yeşil soğan
  • 4-5 adet yeşil biber
  • 2 domates
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 salatalık
  • 1 limon
  • 1 yemek kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı pul tuz
  • sıcak su

Çok pratik bir kraker tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Öncelikle bir su bardağı bulguru kapaklı uygun bir kaba alalım, bir su bardağı sıvı yağ, salça, tuz ve acı biberi ekleyip iyice karıştırıp üzerini geçecek kadar sıcak olarak ilave edelim, suyunu çekmesi için kapağını kapatalım.
  2. Ben önden zeytinyağı ve salça ekliyorum bu şekilde daha pratik oluyor deneyebilirsiniz.
  3. Diğer taraftan yeşil soğan, yeşil biber, domates, salatalık ve maydanozu doğrayalım.
  4. Suyunu çeken bulgura sebzeleri tek tek ekleyelim, iyice karıştıralım, limon suyunu ekleyelim, pilavımız hazır.
  5. İsterseniz daha fazla baharat, limon özü ve nar ekleyebilirsiniz.
  6. Hazırladığımız kısırı kek kalıbına ve kasesine kalıba döktünüz, dilediğiniz farklı şekillerde hazırlayabilir, şimdiden afiyetle yiyebilir, yorum ve beğenilerinizi unutmayın.

Kisir tarifi resimlerle cok pratik

  • (Egzersiz yapmak)
  • tatlı tarifi
  • çok
  • kurak
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Tarator Adaları

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın