/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Çok pratik iksir tarifi malzemeleri
- 1 su bardağı kuru bulgur
- 1 çay kaşığı zeytinyağı veya bitkisel yağ
- Bir demet yeşil soğan
- 4-5 adet yeşil biber
- 2 domates
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 salatalık
- 1 limon
- 1 yemek kaşığı kırmızı biber
- 1 çay kaşığı pul tuz
- sıcak su
Çok pratik bir kraker tarifi nasıl yapılır?
- Öncelikle bir su bardağı bulguru kapaklı uygun bir kaba alalım, bir su bardağı sıvı yağ, salça, tuz ve acı biberi ekleyip iyice karıştırıp üzerini geçecek kadar sıcak olarak ilave edelim, suyunu çekmesi için kapağını kapatalım.
- Ben önden zeytinyağı ve salça ekliyorum bu şekilde daha pratik oluyor deneyebilirsiniz.
- Diğer taraftan yeşil soğan, yeşil biber, domates, salatalık ve maydanozu doğrayalım.
- Suyunu çeken bulgura sebzeleri tek tek ekleyelim, iyice karıştıralım, limon suyunu ekleyelim, pilavımız hazır.
- İsterseniz daha fazla baharat, limon özü ve nar ekleyebilirsiniz.
- Hazırladığımız kısırı kek kalıbına ve kasesine kalıba döktünüz, dilediğiniz farklı şekillerde hazırlayabilir, şimdiden afiyetle yiyebilir, yorum ve beğenilerinizi unutmayın.
Kisir tarifi resimlerle cok pratik
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Tarator Adaları
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]