Daisy Poğaça – En Sevdiğim Yemek

Papatya Böreği Tarifleri için,

Hamuru yoğurduğumuz kaseye süt, yağ, maya, şeker ve tuzu alıyoruz.

İyice karıştırın ve yavaş yavaş un eklemeye başlayın.

Haçımız kulak bağlantısına ulaştığında 30 dakika daha sürer. dinlenene kadar.

Dinlendikten sonra hamurumuza büyük gelmediği sürece beze yapıyoruz.

Elimizle biraz açıp bıçak yardımıyla kenarlarından kesikler atıyoruz.

Daha sonra bir tepsiye dizip üzerlerine yumurta sarısı ve çörek otu serpelim ortası gelecek şekilde.

Daha sonra 180°C fırında pişiriyoruz.

Papatya böreği hazır.

Herkese iyi eğlenceler 😋

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın