Etli Çökertme Kebabı Tarifi, Etli Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaşlar harika bir yemek tarifi ile karşınızdayım.
İlk olarak patatesleri soyup yıkayalım, kibrit çöpü kadar ince doğrayalım, kızgın yağda kızartalım, servis tabağına alalım.
Tavaya kıyma ve zeytinyağını ekleyip karıştırın.
Suyunu salana kadar pişirelim
Soğanı yemeklik doğrayalım, ekleyelim
Baharatları ekleyip karıştıralım ve pişmeye bırakalım.
1 kase yoğurdu çırpın, üzerine kıyılmış sarımsağı ekleyin, karıştırın ve kenara alın.
Tereyağını uygun bir tavaya alın, doğranmış domates ve salçayı ekleyin ve domatesler yumuşayıncaya kadar kavurun, ocaktan alın.
Kızaran patatesleri servis tabağına yayalım üzerine sarımsaklı yoğurdun yarısını dökelim üzerine kıymayı yayalım sonra tekrar yoğurdu dökelim.
Son olarak domates sosunu döküp servis edelim.
Afiyet olsun
var siteLongVisitInterval = setInterval(function(){ clearInterval( siteLongVisitInterval ); ga('send', 'event', 'LongVisit', '15-seconds', 'Normal'); }, 15000);
window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '625252620958088', xfbml : true, cookie : true, version : 'v2.9' }); };
(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = " fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
window.initializeSiteEvents = function(){ window.session = "false"; window.sessionURL = "/" ; window.sessionProfileURL = "/" ; window.sessionUnVerifiedEmail = "false"; window.allowCopy = "false"; } var OneSignal = window.OneSignal || []; OneSignal.push(function() { OneSignal.init({ appId: "ddbd8fe6-7d2c-430b-8c04-52a6fe5a181a", }); });
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]