Dana Lazanya Tarifi – En Sevdiğim Yemekler

Etli lazanya tarifi;

Önce iç harcını yapalım. Bunu yapmak için önce soğanı serpin ve 3-4 yemek kaşığı yağda kızartın.

Sarımsak, tuz, karabiber ve salçayı ekleyip kavurmaya devam edin.

Kıymayı ekleyin suyunu bırakana kadar pişirin domatesleri ekleyin 👍

Beşamel sos için tereyağını alıp eritin, unu ekleyin ve kokusu çıkana kadar kavurun.

Üzerine süt, tuz ve karabiberi ekleyin.

Kıvamı elde ettikten sonra beşamel sos hazır.

Lazanyayı tuzlu suda 5-7 dakika pişirin. onu kaynat.

Önce uygun bir tabağa beşamel sosu dökün ve orada pişen lazanyayı hazırlayın.

Beşamel sos ve kıymalı çamurlu lazanya şeklinde tekrar hareket ettirilir.

Üzerine beşamel sosu yayın, bol kaşar peyniri serpin ve 180°C fırında 30 dakika pişirin.

Etli lazanya tarifi hazır…

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın