medyauzmani.com

diyet bezelye

Dana eti tarifi malzemeleri

  • Yarım kilo dondurulmuş bezelye
  • 2 patates
  • 2 havuç
  • 250 gram kıyma
  • 1 soğan
  • biraz yağ
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • tuz
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 litre sıcak su

Etli bezelye tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Soğanları soyup doğrayın
  2. Tavaya yağı koyup soğanları kavurun.
  3. Soğanlar pembeleşince kuşbaşı doğranmış etleri ilave edip kavurmaya devam edin.
  4. Daha sonra bir tencereye soyulmuş ve doğranmış patates ve havuçları ekleyin, salça, tuz ve baharatları ekleyip karıştırın.
  5. Bezelyeleri ekleyin, 1 litre sıcak su ekleyin ve kaynamaya bırakın.
  6. Kaynamaya başladıktan 10 dakika sonra kısık ateşte 30-35 dakika pişirin. Afiyet olsun

etli bezelye tarifi

  • bezelye
  • tatlı tarifi
  • etli
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

3 malzemeli kakaolu şeker

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın