/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Közlenmiş Patlıcan Turşusu Tarifi İçin Malzemeler
- 2 kilo küçük boy patlıcan
içeri
- 2 büyük yeşil domates
- 3 büyük salatalık turşusu
- 2 tatlı biber
- 1 patlıcan
- 4 köy biberi
- 2 tatlı biber
- 2-3 kereviz sapı
- 10 diş sarımsak
- 10 yaprak beyaz lahana
- 3 orta boy havuç
Bağlanmak;
- beyaz yorgan ipliği
patlıcanı örtmek için.
- 2 tatlı biber
- 1 tatlı biber
kavanozun tepesine
- 1 dal yapraklı kereviz
İç dolguya eklemek için;
- 1 çay kaşığı toz şeker
- 1 çay kaşığı kaya tuzu
- 1 çay kaşığı limon tuzu
- 1 su bardağı elma sirkeli türk kahvesi
Bir kavanoz turşu suyu.
- 1 çay kaşığı kaya tuzu
- 1 çay kaşığı toz şeker
- 1 tatlı limon tuzu
- 1 çay kaşığı elma sirkesi
- Her tencerenin tutabileceği kadar sıcak su kaynatın
kavanozun dibinde
- 1 avuç çiğ nohut
Salamura patlıcan dolması tarifi nasıl yapılır?
- Patlıcanı yıkayıp üzerini geçecek kadar su koyalım.
- 1 tatlı kaşığı tuz ve 1 tatlı kaşığı sirke koyun.
- Orta ateşte 15 dakika kaynatıp soğuk sudan geçirip tepsiye alın.
- Orta kısımlarını bıçakla çizelim, açıp soğumaya bırakalım.
- Havucu soyup rendeleyelim.
- Bir patlıcanı küçük küçük keselim, diğerini soyup küçük parçalara ayıralım, üzerine tuz serpelim, iç harcına ekleyelim.
- Diğer tüm iç harcı küçük parçalar halinde keselim.
- Doğranmış iç harcın üzerine kaynar su ile 5 dakika bekletelim, sonra süzelim.
- Kaseyi soğuk suyla durulayın ve ardından dolguya eklemek için malzemeleri üzerine serpin.
- Patlıcanları dolduralım.
- Üzerini ince kıyılmış biberle kapatalım ve ip ile sıkıca bağlayalım.
- Kavanozun dibine biraz çiğ nohut koyalım mayalanması için.
- Daha sonra patlıcanları sıkıca üst üste diziyorum.
- Her kavanoza 1 tatlı kaşığı tuz, şeker ve limon tuzu koyalım.
- Bir bardak çayın içine sirke koyalım.
- Birkaç sap kerevizi koyup kaynar sıcak su dökelim.
- Yeni bir kapakla sıkıca kapatıp ters çevirelim.
- Keyifli, karanlık ve soğuk bir iştahla 15 gün bekleyelim.
Doldurulmuş patlıcan turşusu tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Dalian köfte tarifi! Masterchef Dalian Köfte nedir ve nasıl yapılır? Dalian Köfte için Malzemeler!
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]