Dondurmalı Müsli – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Müsli dondurma nasıl yapılır? Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk Diyet Tarifleri, Dondurma Atıştırmalıkları, Dondurma Diyet Tarifleri, Dondurma Tarifleri, Dondurma Lezzetleri, Dondurma Tatlıları, Yaz Tarifleri, Dondurma Tarifleri

Çıkış tarihi: 06-05-2012

4 5 5 1

Önceden yazıyorum. Carte d’Or Hafif Çilekli Dondurma ile dondurmalı hafif bir müsli hazırlamak ve dondurmanın tadını formunuzu korurken çıkarmak istemez misiniz? Bu anın hiç bitmemesini isteyeceksiniz. O halde hemen mutfağa gelin.

Dondurmalı Müsli Tarifi İçin Malzemeler

    50 gr müsli (2,5 yemek kaşığı) 5 badem 1 elma 3 çilek 1 armut çekirdeksiz üzüm 2 kayısı 2 top Carte d’Or hafif çilekli dondurma

Dondurmalı müsli tarifi nasıl yapılır?

Elmaları ve armutları kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesin. Çilekleri büyüklüklerine göre ikiye veya dörde, kayısıları da ikiye bölün. Bademleri sıcak suya koyun ve biraz bekletin, ardından kabuklarını soyun ve dilimler halinde kesin. Müsliyi bir tabağa koyun ve kuru ve taze meyvelerle karıştırın. Carte d’or hafif çilekli dondurmayı ekleyin ve servis yapın.

Afiyet olsun

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın