dondurulmuş kış patlıcan

Dondurulmuş kış patlıcan tarifi malzemeleri

  • Patlıcan
  • bunlar
  • tuz

Dondurulmuş kış patlıcan tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Öncelikle patlıcanın koyulaşmaması ve acılaşmaması için salamurasını hazırlıyoruz.
  2. İstediğimiz büyüklükte kestiğimiz patlıcanları hazırladığımız suya ekleyin.
  3. Bir kaç kez suyunu değiştirdikten sonra yıkayıp süsliyoruz.
  4. Fazla suyunu çıkardığımız patlıcanı buzdolabı poşetine koyup havasını içeri alıyoruz.
  5. Dilimlenmiş sebzeler dondurucuya gitmeye hazır.
  6. Bulgur pilavının yanına yakışır ya da patlıcanı kızartıp sarımsaklı yoğurtla yiyebiliriz.

Deneyenlere ve deneyenlere afiyet olsun.

Dondurulmuş kış patlıcan tarifi

  • tatlı tarifi
  • dondurulmuş
  • kış mevsimi
  • kek tarifleri
  • Patlıcan
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

pilav

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın