Nasıl site yapıyorsun bilmiyorum ama şöyle denemeni tavsiye ederim. Yaprağın taze kokusu kaybolmaz, tuz miktarını değiştirebilirsiniz.
Soğuk salamura yaprağı yapmak için taze yaprakların sapı çok uzunsa biraz kesiyoruz.
10 yaprağı parlak tarafları aşağı bakacak şekilde üst üste koyuyoruz.
Demet yapar gibi önce karşılıklı kenarlarını katlıyoruz sonra diğer iç taraflarını da katlayarak kavanozun altına yerleştiriyoruz.
Aynısını diğer sebzelerle de yapıyoruz ve kavanozu dolduruyoruz. Dolu şişenin kapağını sıkıca kapatın
Kavanoz kapakları yeni olmalı
Diğer sebzelerle aynı şeyi yapıyoruz ve diğer kavanozları dolduruyoruz.
Tuz ve su eklemiyoruz.
Kavanozları karanlık bir yere koyuyoruz.
Bu sayede sayfa 2 yaşında dahi olsa hiçbir şey olmuyor.
Sarı yaprakları kullanmak için kavanozdan çıkarın ve sıcak suda yarım dakika pişirin. pişiririz
Sıcak suya tuz ekleyin
Başvuranlara hayırlı olsun
Kışlık salamura hazır sebzeler
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]