medyauzmani.com

Dondurulmuş Közlenmiş Biber – Tariflerim

Biber közlemenin birkaç yolu var ve hepsini sizlerle paylaşmak istiyorum, sizin için en kolayı hangisiyse onu yapabilirsiniz.

Öncelikle biberi yıkayıp süzün.

1. Fırında bir fırın tepsisine bir yaprak yağ koyup biberleri hazırlayalım ve yanmamaları için ara sıra kontrol ederek 200 derecede pişirelim.

Basit mermileri azaltmak için bir poşete koyup ağzını kapatıp yirmi beş dakika bekleyelim. Sap kabuklarını kolayca soyabilirsiniz.

2. Közmatik küçüktür ama az yaparsanız işinizi görür. Makyajı ocağa koyalım ve ocağın altını yakalım. Biberleri koyup çevirerek pişirelim. Fon planını da aynı şekilde yapalım.

3. Son olarak yakma imkanınız varsa kendiniz de yapabilirsiniz. Bu şekilde yaptık.

Hepsini ateşte pişirip poşetlere doldurduk, kabukları çıkana kadar bekleyip suyunu süzüp soğuttuktan sonra poşetleri istediğiniz miktarda doldurup buzdolabına kaldırabilirsiniz.

Hepsi bu, şimdi indirin, keyfini çıkarın

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın