Düdüklü Tencere Tavuk Budu – Tariflerim

İşten eve geliyorsunuz, gerçekten yorgun musunuz? Çabuk hazırlanacak ve sizi rahatsız etmeyecek bir yemek yapmak ister misiniz? İşte günü kurtarmanın harika bir yolu. Haşlanmış tavuk. Hem sağlıklı hem faydalı, hadi tarifine geçelim.

Düdüklü Tencere Tavuk But Tarifi için tavuk butlarını temizleyip düdüklü tencereye koyarak başlayalım.

Üzerine tuz ve baharatları ekleyin. Isıtıcıda kaynattığımız sıcak suyu tavuğun üzerine dökelim.

Tencerenin kapağını kapatalım, ocağı yüksek ateşte açalım ve tavuğu pişmeye bırakalım.

Basınç düdüğü çalmaya başlayınca tencerenin altını kısıp 30 dakika pişirelim.

Ardından ocağı kapatın ve düdüklü tencerenin havasını boşaltın.

Düdüklü Tencere Tavuk servise hazır.

Deneyecek olanlara bol şans.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın