Düdüklü Tencerede Sarımsaklı Dereotu Bakla Tarifi

Düdüklü Tencerede Dereotu Sarımsak ve Dereotu Bakla Tarifi için önce soğanı doğrayıp düdüklü tencereye koyuyoruz.

Zeytinyağını döküp kızartıyoruz.

Soyulmuş ve yıkanmış baklayı, 4-5 damla limonu ekleyip kavurun.

Ardından dövülmüş sarımsağı, tuzu, şekeri, biraz suyu ekleyip düdüklü tencerenin kapağını kapatıp pişiriyoruz.

Benimki 8 dakikada pişiyor, siz düdüklü tencerenize göre pişiriyorsunuz.

Tencerenin kapağını açtığımızda üzerine kıyılmış dereotu serpiyoruz.

Bunun için yoğurt hanımefendi👌🏻👌🏻

Düdüklü Tencerede Sarımsaklı Dereotu Bakla Yemeği hazır.

yemek istiyorum 🌺🌺

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın