Düdüklü Tencerede Dereotu Sarımsak ve Dereotu Bakla Tarifi için önce soğanı doğrayıp düdüklü tencereye koyuyoruz.
Zeytinyağını döküp kızartıyoruz.
Soyulmuş ve yıkanmış baklayı, 4-5 damla limonu ekleyip kavurun.
Ardından dövülmüş sarımsağı, tuzu, şekeri, biraz suyu ekleyip düdüklü tencerenin kapağını kapatıp pişiriyoruz.
Benimki 8 dakikada pişiyor, siz düdüklü tencerenize göre pişiriyorsunuz.
Tencerenin kapağını açtığımızda üzerine kıyılmış dereotu serpiyoruz.
Bunun için yoğurt hanımefendi
Düdüklü Tencerede Sarımsaklı Dereotu Bakla Yemeği hazır.
yemek istiyorum
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]