Düdüklü Tencerede Dereotu Sarımsak ve Dereotu Bakla Tarifi için önce soğanı doğrayıp düdüklü tencereye koyuyoruz.
Zeytinyağını döküp kızartıyoruz.
Soyulmuş ve yıkanmış baklayı, 4-5 damla limonu ekleyip kavurun.
Ardından dövülmüş sarımsağı, tuzu, şekeri, biraz suyu ekleyip düdüklü tencerenin kapağını kapatıp pişiriyoruz.
Benimki 8 dakikada pişiyor, siz düdüklü tencerenize göre pişiriyorsunuz.
Tencerenin kapağını açtığımızda üzerine kıyılmış dereotu serpiyoruz.
Bunun için yoğurt hanımefendi👌🏻👌🏻
Düdüklü Tencerede Sarımsaklı Dereotu Bakla Yemeği hazır.
yemek istiyorum 🌺🌺
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]