ekmek tarifi

ekmek tarifi malzemeleri

  • 1 sanal paket
  • 1 yemek kaşığı toz şeker
  • 1.5-2 su bardağı ılık su
  • 5 su bardağı un
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı yoğurt

Ekmek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Unu bir kaba alıp ortasını açıp şeker ve maya tuzunu ekleyelim.
  2. 2 su bardağı suyu yavaş yavaş ekleyelim hamur biraz ele yapışmalı.
  3. Örtün ve 40 dakika bekletin.
  4. 40 dakika sonra fırında açalım.
  5. Fırın tepsisini 200 dereceye alıp dörde böldüğümüz hamuru bırakalım.
  6. Bıçakla sıra yapalım.
  7. Yoğurtla temizledim.
  8. Tamamen ısınması için 230 derecede 20 dakika bekletin. Kızartmayı sevdiğim için 25 dakika bıraktım.

Resimli ekmek tarifi

  • “ekmek
  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • Yemek tarifi
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Fırında patates ile kemik üzerinde et

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın