/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Ekşi Labne Soslu Elmalı Kek için Malzemeler
- 3 yumurta
- 1 su bardağı esmer şeker
- 1 kase yoğurt
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 poşet kabartma tozu
- 1 yemek kaşığı tarçın
- 1 büyük kırmızı elma
- Yaklaşık 2,5 su bardağı un
sosu için
- 200 gram labne
- 6 yemek kaşığı pudra şekeri
- 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağ
- yarım limon suyu
- 1 paket vanilya
Ekşi süt soslu elmalı kek nasıl yapılır?
Hazırlamaya başlamadan önce belirtmek isterim ki hazırlanırken maalesef tadından emin olamadığım için fotoğraf çekemedim ama denedikten sonra pişman oldum, ne yazık ki yapıldıktan sonra sadece fotoğraf kalıyor. hazır.
- İlk olarak keki yapmaya başlıyoruz. 3 yumurtayı köpürene kadar çırpın ve 1 su bardağı şeker ekleyin.
- Şekerle iyice karıştırdıktan sonra yoğurt, yağ ve tarçın ekleyerek karıştırmaya devam ediyoruz.
- Daha sonra kabartma tozu ve unu da aynı şekilde ekleyin.
- Kek hamurumuz hazır. Bir elmayı soyun ve küpler halinde kesin. Kek hamurunu yaptıktan sonra kararmaması için elmayı kestim.
- Kek karışımını kalıba dökün.
- Daha sonra hamurun üzerine elma serpin ve derine kazmadan kaşığın tersiyle geçirin.
- Böylece elmalardan dolayı kek nemli kalmaz ve elmaların üzerinde pişer.
- Önceden 180 dereceye ısıtılmış fırında, fırın ayarınıza göre ters çevirerek yaklaşık yarım saat veya 40 dakika pişirin.
- Kek fırında pişerken labne, limon, tereyağı, pudra şekeri ve vanilyayı bir karıştırma kabına alıp blenderdan geçirin.
- Kalın kayma dokusuna sahip bir krem alırız.
- Kek pişerken kremayı biraz buzdolabında dinlendiriyoruz.
- Kekimiz fırından çıktıktan sonra ilk kez ılıkken üzerine kremayı ılıkken döküyoruz.
- Ben kremanın tamamını kekin üzerine dökmedim, kreması biraz kalın olduğu için servisten sonra eklemeyi tercih ettim ama elmalı çok lezzetli bir kek oluyor.
Fotoğraflı ekşi labne soslu elmalı kek
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Konserve şeftali kompostosu bu şekilde servis yapın
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]