Elma Reçeli – En Sevdiğim Yemek

Tam Tahıllı Elma Reçeli tarifine elmaların kabuklarını soyup, çekirdeklerini çıkararak ve çok küçük parçalara ayırarak başlayalım.

Daha sonra şekerle birlikte buzdolabında bir gece bekletin.

O halde elma reçelimizi ocağa alıp pişmeye bırakalım.

Arada bir köpürtmeyi unutmayın ve çok fazla dağıtmamaya dikkat edin.

Elmalar yumuşayınca limon suyunu ilave edin ve ocaktan almadan önce beş dakika pişirin ve soğumaya bırakın.

Reçelinizi çabuk yemezseniz, kavanoza sıcak reçel ekleyin, ağzını sıkıca kapatın ve kavanozu ters çevirip bekleyin.

Tahıl Elma Reçeli hazır.

yemek istiyorum☺️

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın