Elmalı Pudingli Tatlı – En Sevdiğim Yemek

Evde kalan elmaları hafifletmek için çok faydalı bir süt yapıyoruz.

Elmaları soyup rendeleyin

Doğranmış elmaları, toz şekeri tencereye alıp elma suyu çekene kadar pişiriyoruz.

Bir çay kaşığı tarçın ekleyin ve karıştırın

Elmalı hamur soğuyunca bir paket fiğ bisküviyi küçük parçalara ayırıp ilave edip karıştırıyoruz.

Servis edeceğiniz tabaklara bir kaşık elma tuzu koyuyoruz.

700 gr süt ve bir paket vanilyalı pudingi tencereye alıp kaynamaya başlayana kadar karıştırarak pişiriyoruz.

Elmalı turtanın üzerine bir kepçe puding koyun.

Oda sıcaklığına gelince kalan elma suyunu ekleyip tarçın serpiyoruz.

4-5 saat buzdolabında dinlendirip servis yapın.

Elmalı puding tatlısı hazır

yemek ister misin 😋

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın