Elinize dokunmadan mikserle kolayca hazırlanan kurabiye tereyağını bir kaba alıp üzerine pudra şekeri ve yumurtayı ekleyip iyice çalkalayalım.
Ardından nişasta ve vanilyayı koyup karıştırmaya devam edelim ve hamurun yarısını kakao ilave etmeden kaşık yardımıyla sıkma torbasına ilave edelim.
Daha sonra kalan hamura kakaoyu ekleyip tozunu alıp başka bir sıkma torbasına alın.
Ardından yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine istediğiniz şekli verin ve 175 °C’de 20 dakika pişirin.
Pişen kurabiyelerimizi soğumaya bırakalım.
Bu sırada çikolatamızı benmari usulü eritelim ve soğuyan kurabiyelerin uçlarını eritilmiş çikolataya batıralım, daha sonra şekerlememize batırıp yağlı kağıda ilave edelim, çikolata soğuduktan sonra afiyetle yiyebilirsiniz. .
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]