medyauzmani.com

Et Kasesinde Patates Püresi – En Sevdiğim Yemekler

Köftedeki Patates Püresi tarifi için önce kıyma ve baharatları bir kapta ezin.

Küçük bir kapta salça, sarımsak kabuğu rendesi ve yağı biraz su ile karıştırın.

Ardından kıymanızı kil kaplara koyun.

Hazırladığınız ve onlarla paylaştığınız domates sosundan 2 yemek kaşığı ekleyin ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirin.

Diğer yandan haşlanmış patateslerinizi derin bir kapta soyun, tuz, tereyağı ve sütü ekleyip püre haline getirin.

En son kaşar peynirini, yaklaşık 2 yemek kaşığı çedar peynirini ekleyin.

Pişmiş etin bulunduğu kaba bolca dökün ve her birine birer kaşık rendelenmiş kaşar peyniri dökün ve fırında 10 dakika pişirin.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın