medyauzmani.com

et ruloları

etli börek tarifi malzemeleri

  • 1 paket üçgen hamur
  • 500 gram kıyılmış et
  • 1 tatlı biber
  • 2 soğan
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 100 gr rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1 demet maydanoz

sosu için

  • 1 yumurta
  • 1 kase yoğurt
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz

Etli börek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Soğanları ve biberleri doğrayın ve bir tavada karıştırın. Ardından kıyma ve baharatları ekleyip iyice kavurun ve soğumaya bırakın. Sosu hamurun üzerine yayın, kıyılmış et ve peyniri ekleyin, yuvarlayın ve fırın tepsisine koyun. Kalan sosu üzerine yayın ve susam serpin.
  2. 190 derecede altın sarısı olana kadar pişirelim.

Resimli rulo etli börek tarifi

  • hamur işleri
  • tatlı tarifi
  • Kıyılmış et ile
  • kek tarifleri
  • rulo
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Pirinçli humuslu et yemeği

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın