Eti Burçaklı Makarna – En Sevdiğim Yemek

Eti Burçaklı Makarna Tarifine pastamızı yaparak başlıyoruz.

Derin bir kaba yumurta, şeker, ayranı dökün ve bir karıştırıcı ile karıştırın.

Daha sonra un, vanilya, kakao ve kabartma tozunu ekleyip karıştırın.

Yağlanmış tepsiye döküp önceden ısıtılmış fırına verin ve 10 dakika pişirin. (dikkat edin kek çabuk pişer)

Daha sonra kekiniz piştikten sonra ilk sıcaklık yükselir yükselmez Nescafe sütünü dökün ve bisküvileri süte batırıp kekinizin üzerine yerleştirin.

Başka bir tavada süt, şeker ve unu karıştırıp muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.

Kıvam alınca vanilyayı ekleyip soğumaya bırakın.

Muhallebiniz soğuyunca krem ​​şantiyi ve sütü ilave edin, kremanızı çok fazla kapatmadan karıştırın ve bisküvilerin üzerine yayın.

İsterseniz üç muz kesebilirsiniz.

Üzerine hazırladığımız çikolatalı sosu dökün ve 1 gece buzdolabında bekletin.

Eti Burçaklı makarna servise hazır.

Afiyet olsun

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın