/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Etli humus tarifi malzemeleri püf noktaları ile lokum gibidir
- 2-3 su bardağı kuru nohut
- Yarım kilo kıyma
- Yarım çay kaşığı sıvı yağ
- 2 soğan
- 1 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- tuz
- acı biber
- öğütülmüş biber
İpuçları ve tavsiyelerle lokum gibi etli nohut yemeği nasıl yapılır?
- Nohutları pişirmeden 8-10 saat önce bol ılık suda ıslatın ki nohutlar emildiğinde su nohutların üzerine çıksın.
- Düdüklü tencerede soğanları ve sarımsağı küçük küpler halinde doğrayın, üzerlerine yağ ekleyin ve soğanlar yumuşayıncaya kadar soteleyin. Üzerine etleri ilave edip suyunu salana kadar kavurun.
- Salçayı ekleyip 2 dakika kokusu çıkana kadar kavurun, baharatları ekleyip nohutların 2-3 parmak geçecek kadar kaynar suyu ilave edip iyice karıştırın.
- Kaynamaya başlayınca düdüklü tencerenin kapağını kapatıyoruz ve havası çıkınca altını kısıp altını kısıp en az 50 dakika pişiriyoruz.
- Nohutlar pişmeden düdüklü tencereyi açarsak sonra 2 saat pişirsek aynı kalıyor, piştikten sonra piştiğinden emin olun, saat açıkken piştiğinden emin olun, nohutlar geç pişerse, ve bir saat pişirin, lokum gibi nohutunuz olacak.
İpuçları ve fotoğraf tarifi ile lokum gibi etli nohut nasıl pişirilir
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
Sonraki haber:
karnabahar turşusu
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]