Ev Yapımı Kete Tarifi – En Sevdiğim Yemek

Kete Tarifi için,

Önce unun üzerine dondurma dökülür, sonra kalanlar ilave edilir.

Yumuşak ekmek hazırlanır

4 eşit parçaya bölünür ve iki saat boyunca odaya yerleştirilir.

Bu arada, iç sabittir.

Şeker ve oda sıcaklığındaki yağı berraklaşana kadar karıştırın.

Ardından vanilya eklenir.

Boyanır ve 4 eşit parçaya bölünür.

Ekmeğimiz çekmeceye alınır ve 2 mm kalınlığında yayılır.

İzole edilen dolgu parçası, yayılan hamurun üzerine yayılır ve bir rulo halinde bükülür.

Elimizle hafifçe bastırıp özel bıçakla kesip önceden ısıtılmış fırında pişiriyoruz.

Afiyet olsun!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın