Önce sosumuzu hazırlayalım.
2 kaşık salça, 1 kaşık ketçap ve zeytinyağını ekleyip iyice açalım.
Pürüzsüz olmalıdır.
Ezilmiş sarımsak, tuz, kekik ve karabiberi ekleyip iyice karıştırın.
Tüm hamur malzemelerini bir kapta karıştırıp yumuşak bir hamur elde edin. Çok sert çizmeye gerek yok 5 dk. Yeter.
Ağzınızı bir havluyla kapatın ve 30 dakika bekleyin, kurumaya bırakıyoruz.
Hamuru dört eşit parçaya bölün ve pizzayı servis tabağı büyüklüğünde açın.
Tüm sosu karıştırın.
Malzemeleri küçük küçük kesip yayıyoruz.
Son olarak biraz kaşar peyniri ekleyin ve 20 dakika pişirin veya kenarları kızarana kadar pişirin.
Kesmeden 5 dakika önce. Rahatlayın ve servis yapın.
Not: Bu ölçülerden 4 adet (8 dilim) pizza çıkmaktadır.
Afiyet olsun.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]