Fasulye Böreği

Pasta merdane tarifi için malzemeler

  • iki bardak su
  • 1 çay kaşığı tuz
  • eşit derecede doğru
Börek Tarifi Arası Yuvarlama Nasıl Yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Tüm malzemeler (un, su, tuz) bir kaba alınır ve yoğrulur. Yumuşak bir hamur elde edilir.
  2. Fermantasyon gerektirmeyen hamurumuz ince bir şekilde yuvarlanır.
  3. Çörek tavasında pişirilir. Pişmiş hamur keklerini tereyağı ile fırçalayın. Afiyet olsun.

Resimli Fasulye Böreği Tarifi

Oklava Böreği’nin yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın