medyauzmani.com

Fasulye Çorbası ve Sosis Tarifi

Bu Güveçte Kuru Fasulye ve Sucuk tarifi için kuru fasulyeleri suda bekletin, kaynatın ve süzün.

Tencereye zeytinyağını ekleyip yemeklik doğranmış soğanı kavurun.

Kullanmak isterseniz biberi soğanla birlikte kavurun. Domates ve domatesi ekleyip 2-3 dakika kavurun.

Fasulyeleri ekleyin ve fasulyelerin üzerini iki parmak geçecek kadar su dökün.

Pişirme suyu bitince ocağı kapatın ve yavaş yavaş pişirmeye devam edin. Sıcak suyu hazır bulundurun, suyunu çekerken azar azar ilave edebilirsiniz.

Dilimlenmiş sosisleri zeytinyağında kızartın ve tabağa ekleyin. Yemeğin tuzunu hazırladıktan sonra 5 dakika pişirin ve ocağı kapatın.

Fasulye ve Sosis Güveç servise hazır.

Not: Ben 3-4 adet sivri biber de kullandım. Dilerseniz taze olarak da kullanabilirsiniz.

Herşey gönlünce olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın