Fasulye ve Kemikli Kuzu (Fotoğraf Hikayesi)

Fasulyeli Kavrulmuş Kuzu Tarifi,

İlk olarak kuzu etini ve sıvı yağı tencereye alıyoruz.

Sosu çıkana kadar pişiriyoruz.

Daha sonra ince doğranmış soğanları tencereye alıyoruz.

Biraz pişirdikten sonra domates salçasını ekleyin.

Soğanlar iyice kavrulunca tuz ve karabiberi ekleyin.

Daha sonra sıcak su döküyoruz.

Biraz pişirdikten sonra haşlanmış fasulyeleri ilave edin.

Bir süre pişirdikten sonra katılma zamanı geldiğinde ocağı kapatıp kısa bir aradan sonra yemeğimizi servis ediyoruz.

Deneyecek olanlara bol şans.

yemek ister misin 💖

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın