Fasulyeli Tavuk – En Sevdiğim Yemek

Kuşbaşı Nohut Yemeği tarifi için önce nohutları bir gece önceden soğuk suda bekletin ve bir yemek kaşığı tuz ekleyin.

1 gece sonra tavuklar iyice yıkanır, suyu süzülür ve yumuşayana kadar pişirilir. Bu süre yaklaşık 40-45 dakika sürebilir.

Ardından tencereye 3 yemek kaşığı sıvı yağ, yemeklik doğranmış soğanı ekleyin ve kavurun.

Kızarttığımızda üzerine rostomuzu döküyoruz, (Buzdolabında her zaman rosto olur, ekliyorum çünkü belki burada kızartırsınız.)

Daha sonra haşlanmış tavukları ekleyip kaynar su döküyoruz. Önce yüksek ateşte sonra kısık ateşte 30-45 dakika pişirip servis ediyoruz.

Nohut yemeği hazır

yemek ister misin 😋

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın