Fileto Palamut Tava Tarifi için,
Balığı güzelce yıkayıp suyunun bitmesini bekleyelim.
Dilerseniz balıkları daireler halinde kesebilirsiniz.
Süzülen balığın üzerine tuz dökelim ve her iki tarafını mısır ununa bulayalım.
Orta-kısık ateşte ve karanlıkta kızgın yağda pişirelim, diğer tarafını spatula yardımıyla çevirelim ve eşit şekilde kızartalım.
Not: Balığı kızarmadan çevirirseniz dağılabilir.
Fazla yağını çekmesi için kağıt havlu serilmiş bir tabağa alın.
Hazır olan lezzetli balığın yanına salata yaparak afiyetle yiyebilirsiniz 👌😋🍴🐟
Fileto Palamut Tavası hazır.
Afiyet olsun!
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]