Fındık Lahmacun (Ev Yapımı) – Tatlılarım

Fındıklı Lahmacun tarifi için,

Hamuru yoğurun ve yükselmesine izin verin.

Soğanı çok ezmeden mutfak robotunda kesin ve suyunu sıkın.

Üzerine ince doğranmış domates, maydanoz, rendelenmiş sarımsak ve diğer malzemeleri ekleyip iyice karıştırın,

Hamurdan ceviz parçalarını alıp çay bardağı büyüklüğünde yuvarlayın.

Büyük bir tepsiye 9 parça sığacak kadar.

Her kata birer yemek kaşığı iç çamur koyun ve her yerine yayın.

250°C önceden ısıtılmış fırında pişirin. Ama dikkatli olun, çok çabuk pişiyor.

Sıcak servis yapın.

Fındıklı Lahmacun hazır.

Afiyet olsun

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın