Izgara ya da kızarmış tavuk kanatları böyle denemeyin derim.
Dışı çıtır içi yumuşacık, en lezzetli tavuk kanatlarını fırında yapıyoruz.
Fırında ballı kanat tarifi için önce sosu hazırlıyoruz.
3 kaşık yoğurt, 1 kaşık salça, 1 kaşık bal, 1 kaşık biberi derin bir kaba alın.
Sarımsakları öğütüyoruz
Baharatları ve tuzu ekleyip iyice karıştırın.
Tavuk kanatlarını bu sosun içine alıp sosun içinde tavuk kanatlarını ellerimizle karıştırıyoruz.
Üzerini örtüp buzdolabında bir saat dinlenmeye bırakın.
Kestiğimiz tavuk kanatlarını fırın tepsisine sosun içine koyuyoruz.
Önceden ısıtılmış 250 C altın kahverengi olana kadar pişiriyoruz
Fırında ballı tavuk kanatları hazır
yemek ister misin 😋
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]