medyauzmani.com

Fırında Bulgur (Taze Yapraklar)

Yaprak Sarması (Taze Yaprak) tarifi için önce taze yapraklar iyice yıkanır. daha sonra 15 dakika sıcak su ilave edilir. oluyor.

Sıcak suyun yaprağın her tarafına değdiğinden emin olun. Ardından silerek suyunu çıkarın.

Soğanlar doğranır ve diğer malzemelerle karıştırılır.

Yapraklar kesilir, çamura yerleştirilir ve sarılır.

Tencerenin dibine birkaç yaprak yerleştirilir. Sarımsak soyulur ve yerleştirilir. Sarılmış giysiler tencereye yerleştirilir.

Son olarak tereyağını küçük bir tavada eritin, salçayı ısıtın ve suyu ekleyin.

Hazırlanan çorba tencerenin üzerine dökülür ve ocağa gider.

Düdüklü tencereye yerleştirilen giysiler mühürlenir ve düdük çalana kadar yüksek ateşte pişirilir. Düdüğü kapattıktan sonra ocağın altını kısılır ve yaklaşık 30 dakika sürer, pişirilir.

Bulgur Ezmesi (Taze Yaprak) hazır

AŞK ⭐️
.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın