medyauzmani.com

Fırında Gül Mantısı

Güllü ravioli ekmeği için malzemeler

  • 400 gram kıyılmış et
  • 5 yaprak hamur

içeri girmek için;

  • zeytin yağı
  • bunlar

yukarı;

  • yoğurt
  • Ghee
  • Salça

Fırında güllü ravioli tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Her bir yufkayı 8 eşit parçaya bölün ve üzerine zeytinyağı ve su karışımı sürün.
  2. Geniş kısmına bir sıra kıyma dizip önce sarıyoruz sonra kendi etrafına sararak gül şekli veriyoruz.
  3. Petrolün dibini borca ​​​​üzerine düzenleyin ve borçlarım dolana kadar devam edin.
  4. Kalan yağ ve su karışımını tepsideki mantıların üzerine yayın.
  5. 180 derecelik fırında altın sarısı olana kadar pişirin.
  6. Önce yoğurdu, ardından yağda közlenmiş salçayı ekleyin ve afiyetle yiyin.

Fotoğraflı gül mantı tarifi

  • tatlı tarifi
  • Fırının içinde
  • Kahkaha
  • mantı
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

lezzetli hamur işleri

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın