Fırında Meyve Karnavalı – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Sıra dondurma tariflerine geldi. Dondurmanın yanında yapılabilecek en lezzetli ve pratik ikramlardan biri de Fırında Meyve Karnavalı.

Pratik tarifler ve küçük Tarifler.net.tr ile sevdiklerinize şık tarifler hazırlayın. Dilerseniz bu lezzetli ikramları kendi Carte d’Or soslarınızla tatlandırabilirsiniz.

Carte d’Or’unuzu alın ve doğru mutfağa gidin!

Fırında Meyve Karnavalı Tarifi

    2 elma 1 su bardağı toz şeker (170 gr) 1 çay kaşığı tarçın (5 gr) 5-6 diş carte d’or klasik limon – böğürtlen – vanilyalı dondurma

Fırında meyve karnavalı tarifi nasıl yapılır?

Elmayı soyun, ikiye bölün ve çekirdeği çıkarın. Elmaları toz şeker, karanfil ve tarçınla birlikte fırın tepsisine alın. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında elmalar yumuşayıp suyu hafif karamelleşene kadar pişirin ve soğumaya bırakın. Servis tabağına alın ve Carte d’Or Klasik Limon, Böğürtlen ve Vanilyalı Dondurma ile servis edin. Dilerseniz üzerini dövülmüş fındık veya cevizle de süsleyebilirsiniz.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın