Merhaba sevgili arkadaşım,
Son yıllarda üreticilerin çoğalmasıyla ortaya çıkan kabak çeşidi, kış çocuklarını bizim kadar sevindirmedi desem yalan olur 🙂 Aslında spagetti kabağı ve gördüğümüz kabak çeşitleri de cabası. ve yabancı sitelerdeki gıpta piyasada da mevcuttur. Safra kesesi ameliyatımdan önce bu kabakla tarifler yapmıştım ve bu haftayı bunlara ayıracaktım ama hiç şansım olmadı. Şimdi bilgisayar başında biraz otururken bu kabağı nasıl pişiririm diye düşünenler için en basit yöntemi paylaşmak istedim. Bu ekmek.
Baharatlayın ve baharatlanmasını istediğiniz şekilde pişirin. Kestane tadıyla olduğu gibi tüketebileceğiniz gibi çorbalarda, makarna soslarında, kahve, kurabiye ve pastalarda da kullanabilirsiniz.
Kabak kabukları da iyi pişer, kabuklarıyla birlikte yiyebilir veya soslarda kullanabilirsiniz. Ayrıca eklediğiniz her şeye kalın, kremsi bir kıvam verir.
Aşk…
İçerik Tablosu
Fırında Pratik Hokkaido Balkabağı – Lezzet Bombası Tarifi Malzemeler
- 1 Hokkaido kabak tuzu, karabiber ve zeytinyağı
Fırında Pratik Hokkaido Balkabağı – Lezzet Bombası Tarifi Nasıl Yapılır?
Kabağı güzelce yıkayın. Üst kısmını kesin ve ortadan ikiye kesin. Temizlediğiniz kabakların içini kesin ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Tuz, karabiber ve zeytinyağı serpip 190 derece fırında iki taraflı 15 dakika pişirin. Ilık veya sıcak olarak servis edin veya soğutun ve istediğiniz tariflerde kullanın.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]