Fırında sebzeli biftek tarifi

Fırında sebzeli biftek tarifi malzemeleri

  • – 4 dilim et
  • 8 küçük patates (yarım)
  • 2 kırmızı soğan (kalın dilimler halinde kesilmiş)
  • ️5 diş sarımsak
  • ️4 havuç (çeyrek)
  • 600 ml et veya sebze suyu
  • tereyağı parçası
  • 2 yemek kaşığı öğütülmüş kırmızı biber
  • 1 yemek kaşığı domates salçası

Fırında sebzeli biftek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Bir tavada yağ ile biftekleri kızartın.
  2. Kızarttıktan sonra çıkarın ve kapaklı bir tencereye yan yana koyun.
  3. Aynı tavada tereyağını eritin ve tüm sebzeleri 5-8 dakika kızartın.
  4. Şimdi sebzeleri yavaş pişirilmiş bifteklerin üzerine dağıtın.
  5. Aynı tavada biraz tereyağını eritin ve 1 yemek kaşığı domates salçasını ekleyin.
  6. 600ml et suyu ile cilayı çıkarın.
  7. Şimdi kırmızı biber tozunu ekleyin ve kaynatın.
  8. Sosu sebzelerin üzerine dökün ve 200 derecelik fırında yaklaşık iki saat pişirin.

Fırında sebzeli biftek tarifi

  • sığır biftek
  • tatlı tarifi
  • Fırının içinde
  • kek tarifleri
  • sebzeli
  • uçurumlar
  • Yemek tarifi
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Mükemmel sebzeli tavuk sarma

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın