Fırında şekerli meyveler – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Fırında şekerli meyve nasıl yapılır? Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Klasik Türk Nilay Tulum Dondurma Tarifleri, Meyveli Dondurma Tatlıları, Dondurma Tarifleri, Dondurma Lezzetleri, Dondurma Tatlıları, Fırında Meyveler, Yaz Tarifleri, Dondurma Tarifleri

Çıkış tarihi: 06-05-2012

4 5 5 1

Sıra dondurma tariflerine geldi. Dondurma ile hazırlanabilecek en lezzetli ve pratik yiyeceklerden biri de şekerle fırınlanmış meyvelerdir.

Pratik tarifler ve küçük Tarifler.net.tr ile sevdiklerinize şık tarifler hazırlayın. Dilerseniz bu lezzetli ikramları kendi Carte d’Or soslarınızla tatlandırabilirsiniz.

Carte d’Or’unuzu alın ve doğru mutfağa gidin!

Şeker Fırında Meyve Tarifi Malzemeler

    2 adet nektarin veya şeftali 4 adet erik ½ su bardağı toz şeker (85g) Carte d’Or dondurma (her yarım meyve için 1 top)

Fırında şekerli meyve nasıl yapılır?

Erik ve nektarinlerin (veya şeftalilerin) çekirdeklerini çıkarın ve kabuklarını soymadan ikiye bölün. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin ve meyveleri dizin. Üzerine toz şeker serpip önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika şeker karamelleşip meyveler yumuşayıncaya kadar pişirin. Çilekleri klasik Carte d’Or dondurmasıyla sıcak olarak servis edin. Dilerseniz meyve sosu ile süsleyebilirsiniz.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın