Fırında sıcak tavuk budu – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Kazban Hanım’ın narlı tavuk tavuğu çok lezzetliydi. Nar gibi kızartılmış incik çok iştah açıcıdır ve kızarmış patates ile birlikte harika bir seçenektir. Bu gece biraz pirinç eriştesi ile pişirmelisin. Kazban Hanım sağlık sizin elinizde.

Dersler:

2 tavuk budu
tuz
kırmızı biber
1 su bardağı sıvı yağ

Fırında baharatlı tavuk budu tarifi nasıl yapılır?

Tavuk butlarını bol su ile yıkayıp durulayın. Tuzla ovun ve her yerde yiyin.
180 derecelik fırında ara sıra çevirerek pişirin.
Et pişince (bıçakla kontrol edebilirsiniz) yağ, kırmızı biberi karıştırıp tüm ürünü dökün. Uyluklar kahverengileşene kadar bu işlemi tekrarlayın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın