herkese günaydın,
Bu hafta o kadar hızlı geçti ki hiçbir şey anlamadım. Dün gece işimi bitirdikten sonra yemek yapacak fazla zamanım olmadı. Açlık seviyenizin yükseldiği ve ne yiyeceğinizi bilemediğiniz bir noktaya geldiğinizde, evdeki ne varsa yemek istediğiniz bir durum var… Ondan sonra gözüme takıldı ve 5 günde taze patates yaptım. dakika. Fırına attıktan sonra kalan tereyağını kullanmak için en iyi seçeneğe gelince, kişi başı 5 sosisten 10 tane yaptım.
Bu pratik tarifi tek başına da yapabilirsiniz ama fırın patatesin yanına da çok yakışıyor. Pişen patatesinizi fırından çıkarmadan 10 dakika önce eklemeniz yeterli. Arkadaşlarınız için pratik ama eğlenceli bir menü yapmak isterseniz frozen pizzayı da menüye ekleyebilirsiniz.
İçindeki sarımsağı çıkarırsanız güzel bir kahvaltı alternatifi 🙂
Daha önce yaptığım fırında tatlı patates tarifine buradan ulaşabilirsiniz.
güzel hafta sonları.
Aşk…
İçerik Tablosu
Fırında Tereyağı ve Baharatlı Sucuk Tarifi İçin Malzemeler
- 10 adet sosis 1-2 yemek kaşığı tereyağı 1 dal taze kekik 1 dal biberiye tuzu 1 diş sarımsak
Fırın tarifinde tereyağı ve baharatlarla sosis nasıl yapılır?
Sosisleri resimdeki gibi kısa aralıklarla ve çok derine inmeden dilimleyin. Küçük bir kapta tereyağı, rendelenmiş sarımsak, tuz, kekik ve biberiyeyi karıştırın. Bu baharatlı tereyağını sosisin üzerine ve pirzolaya yayın. Önceden 200 dereceye ısıtılmış fırında altın rengi alana kadar pişirin.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]