Focaccia

gözleme tarifi malzemeleri

  • Çeyrek yaş maya
  • 1 çay kaşığı şeker
  • 600 ml ılık su
  • 500 gram bir
  • 1 çay kaşığı tuz

üzerine;

  • 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • çeri domatesler
  • biraz kaya tuzu
  • zeytin
  • Biberiye
  • Biraz taze kekik
Pasta tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Hamuru için tüm malzemeleri geniş bir kaba alın ve iyice yoğurun. 7 dakika hamur makinesinde yoğurt yaptım. Ayrı bir kaseye biraz zeytinyağı dökün ve tamamen yağlayın, hamuru içine dökün, kapağı kapatın ve buzdolabına koyun. Mümkünse buzdolabında 24 saat mayalanmaya bırakın.
  2. Hamur buzdolabında ne kadar uzun süre kalırsa, hamur o kadar soğuk ve hafif olur.
  3. Ertesi gün buzdolabından çıkarın ve oda sıcaklığına gelene kadar en az 3 saat dışarıda bırakın. Dikdörtgen bir tepsiye biraz zeytinyağı koyun ve hamuru dökün.
  4. Üzerine iki yemek kaşığı zeytinyağı koyun ve parmaklarınızla hamur haline getirin.
  5. Üzerlerine domates, zeytin, biberiye, kekik ve tuzu döktükten sonra önceden ısıtılmış 200 derece fırında hafif kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun 😊.

Resimli pankek tarifi

Focaccia’nın yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın