Güzel, yumuşacık bir simit oldu. Kokusu ve tadı muhteşemdi. Bir kere denerseniz kesinlikle kahvaltılarınızın vazgeçilmezi olacak 🙂
1000 gr için
İçerik Tablosu
Fransız Ekmeği Tarifi Malzemeler
360ml su (200ml süt + 160ml su kullandım)
2 çay kaşığı tuz
620gr
2 çay kaşığı instant maya
yapılışı:
Ekmek makinasının haznesine önce sıvılar (süt ve su), sonra tuz, un ve son olarak maya yerleştirilir.
2. programı seçtim ve kapüşon rengi için 1. seçeneği seçtim.
Bu arada size küçük bir mutfak sırrı da tariflerinizde süt kullanırsanız ekmeğinizin içi daha güzel, dokusu daha yumuşak olur.
360 ml’yi unutmayın. Saat tarifindeki likit miktarı yani su ve süt karışımının toplamı kesinlikle 360ml dir. aşılmamalıdır.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]